Gezelligheid en verbinding

De afgelopen maanden heeft u iedere week in de Delft op Zondag over de Keramieken Kaart kunnen lezen. Over de mensen achter dit project. Over hun ervaringen. Over wat dit project voor iedereen die eraan deelneemt, betekent. Voor de een is dit een mooi kunstwerk, voor een ander een brug tussen verleden en heden. Maar wat voor iedereen de Keramieken Kaart betekent, is sowieso gezelligheid, bevlogenheid en verbinding.

Meedoen met de laatste workshops Met verbinden gaan we de komende weken nog even door. Maar dan ook letterlijk.
Wij gaan verder met lijm en voegmiddel. Alle keramieken huisjes en muziekstukjes, alle straatje en hofjes en kanalen en boompjes moeten nu stuk voor stuk gevoegd worden. Delen van de Keramieken Kaart worden vervolgens geplaatst op waterbestendige borden en aan elkaar gelijmd.

Wil je nog de gezelligheid van de workshops meemaken en je steetje aan het project bijdragen?
Je kan iedere maandag- en woensdagavond van 19:30 tot 22:00 en iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 14:00 tot 17:00 meedoen op het Staalweg 1 in Delft.

Installatie van de Keramieken Kaart
De werkzaamheden lopen gestaagd. De kaart wordt stukje bij stukje steeds meer af. Er is echter nog veel en voorzichtig werk aan de winkel. Binnenkort is iedereen bovendien ook gezellig bezig met kerstboom versieren, warme glühwein, schaatsen en vuurwerk aansteken. Daarom kunnen we nu voorzichtig gaan aankondigen dat de installatie van de kaart begin 2020 gaat plaatsvinden. Wij gaan de onthulling groots voorbereiden, en daarom hebben we veel om naar uit te kijken na de drukke en gezellige dagen van de kerstvakantie.