Update: 20/03/2020

We are really sorry to let you know that the Grand opening can’t go through as it is because of the COVID-19 pandemic. We’ll update the site with the latest information, but in the meantime please stay home, stay safe and see you on Facebook and Instagram!

******************************

Origineel: 02/02/2020

Goede nieuws iedereen! We zijn druk bezig om de panelen af te krijgen. We verwelkomen iedereen om door de weeks nog steeds om mee te doen (maandag-donderdag 14:00-17:00 in Nan’s atelier Staalweg 1 Delft) tot het project is klaar. Installatie begint mid-Februari (check de Facebook pagina voor verdere informatie!)
We hebben altijd helpende handen nodig rondom de installatie zelf. Wil je meedoen met de installatie, neem dan contact op via Whatsapp +31 6 81 88 24 91 (je wordt deel van de Super-Helpers groep!) or smashingtilesmosaic@gmail.com
Herinner! Op Facebook en Instagram vind je alle actuele informatie over workshops, presentaties en andere activiteiten.

De volgende workshops zijn:
Elke week van Maandag- tot Donderdagavond
14:00-17.00
Nan’s Atelier: Staalweg 1
entree: Gratis

Wil je meedoen? Je kan gewoon komen, de contact opnemen via Whatsapp +31 6 81 88 24 91,
of stuur vooraf een e-mail om je aan te melden naar: smashingtilesmozaiek@gmail.com

De grote opening wordt op de 21ste maart 2020 gevierd, markeer jullie kalenders alvast! Iedereen is welkom!