Samen voor Delft!

Stichting Samen Delft heeft als doel  een “inclusieve samenleving” waarin iedereen naar eigen vermogen en wensen mee kan doen ongeacht sociale status, beperking, leeftijd, ras of geloof. Stichting Samen Delft juichen de vele particulieren en zelfstandige ideeën en initiatieven toe en willen mensen met kleinschalige projecten met elkaar verbinden.

Uitgangspunt voor de Keramieken Kaart van Delft is daarom voor Stichting Samen Delft dat de organisatie en begeleiding van het project op professionele wijze gebeurd en dat er duurzame materialen gebruikt worden. Het feit dat het project ook uitgevoerd wordt door een combinatie van vakmanschap, talent, social betrokken mensen en andere enthousiastelingen wordt zeer gewaardeerd. Het streven is om een gevarieerde groep mensen te engageren.

U kunt uw bijdragen overmaken op het rekeningnummer van Stichting Samen Delft via geef.nl.

Wil je contact met Stichting Samen Delft? Dit kan door te mailen naar info@stichtingsamendelft.nl of met het .

Ons team

Nan Deardorff-McClain

Nan Deardorff McClain is al sinds 2008 bezig met het verfraaien van Delft.
Haar eerste project was een fietswiel dat ze met allerlei mozaieksteentjes verfraaide en in haar vlaggenmast stak.
Tijdens de Levende Etalagedag in 2009 op de Pluympot kwam een nieuwe kunstwerk tot stand.
En sindsdien ontstaat er ieder jaar nieuwe mozaïeken uit haar handen. Meerdere  projecten hebben de Delfia Batavorum prijs (of de publieksprijs van Delft op Zondag) gekregen voor stadsverfraaiing.

Colja de Roo

Colja de Roo is sinds 1984 bezig met klei, vanaf 1996 in een eigen atelier. In 1999 heeft ze zich gevestigd als keramist. Ze is hoofdzakelijk autodidact; daarnaast heeft ze verschillende cursussen gevolgd, waaronder een glazuurcursus aan de VAK Delft, en diverse workshops stooktechnieken.
Het werk van Colja is met de hand opgebouwd. Uit plakken klei vormt zij vriendelijke fantasiedieren en maskers in allerlei soorten en maten – deze worden in vrolijke kleuren geglazuurd.
Colja heeft diverse exposities op haar naam staan.

Leora Tonus

Leora Tonus studeerde sociologie in Nijmegen, woont sinds 2016 in Delft en werkt voor Gemeente Delft.  Leora roeit,  doet graag vrijwilligerswerk en zet zich in voor maatschappelijk relevante vraagstukken. Leora is ook heel creatief (zie de schattige walnootdoosjes), haar passie is mensen verbinden, helpen en een bijdrage leveren.

Voor de Keramieken Kaart gebruikt ze haar organisatorische talenten en coördineert ze oa de crowdfunding campagne.

Oriana van der Sande

Oriana van der Sande werkt als storyteller, trainer en coach. Ze werkt graag met mensen met een internationaal achtergrond en met bedrijven waar verandering en diversiteit op het agenda staat. Mensen, cultuur en communicatie is haar passie. De kracht van het verhaal staat centraal. 

Oriana zet zich in voor fondsenwerving, PR en evenementen van dit project.

Ildikó Wooning

Ildikó is gedreven door de worden “community” en “communicatie”. Ze is ook een passievolle organisator, creatieveling en is gespecialiseerd in videoproducties.
Ze heeft de laatste jaren veel werk in de non-profit Delft MaMa.  Ze is nauw betrokken geweest bij het 10-jarig  bestaan van Delft MaMa. 

Ildiko zet zich in als websitemanager, filmmaker en evenementen-organisator voor dit project .