Doe Mee!

De Gouden Eeuw komt tot leven in de Papenstraat. Een uniek project. Een kaart van Delft uit de 17de eeuw op een blinde muur van de Papenstraat. Deze plattegrond van maar liefst 15m2 wordt in een bijzonder 3D effect van mozaïek en keramiek gerealiseerd.

Dit gemeenschapsproject, is een initiatief van Nan Deardorff-McClain, mozaiek kunstenaar in
samenwerking met Colja de Roo, keramiest.

Waarom ons project ondersteunen? Als bedrijf in deze historische stad kunt u uw bedrijf letterlijk op de kaart zetten. U toont betrokkenheid en draagt bij het Delftse erfgoed. U draagt bij aan een uniek project. U laat een andere kant van uw bedrijf zien en werkt
daardoor aan meer zichtbaarheid. En niet te vergeten, uw bedrijf lift mee met het themajaar “2019 jaar van de Gouden Eeuw”.

What’s in it for me?

Met uw financiële ondersteuning van ons project bent u verzekerd van veel publiciteit. We besteden er veel aandacht aan op social media , publicaties en website.
U krijgt ook een eervolle vermelding in de “making of’ film. Omdat dit een gemeenschapsproject is krijgt u meer lokale naamsbekendheid.

En wilt u uw bedrijf vereeuwigen op de Keramieken Kaart, dan is de selecte “Hall of Fame” met plaats voor maximaal 25 bedrijven, een plek die u kunt bemachtigen.

Hoe u kunt bijdragen?

Wij hebben verschillende sponsorpakketten. Voor ieder pakket staat natuurlijk wat tegenover.

Kleine donaties en Sponsorpakketten

Kleine donaties

 €10 – wordt “tegel-topper” . Je krijgt een persoonlijk bedankje en een uitnodiging voor het openingsfeest.

€20 – wordt “klei-kanjer”. Je krijgt een setje ansichtkaarten en een uitnodiging voor het openingsfeest.

€35 – adopteer een straat van de kaart. Wat is je lievelingsstraat in de binnenstad van Delft? Je krijgt een persoonlijk sponsorcertificaat met de naam van jouw straat. Natuurlijk krijg je ook een setje ansichtkaarten en een uitnodiging voor het openingsfeest.

Sponsorpakketten

€50 – Sponsorpakket “Huisje”. Ontvang als bedankje een klein huisje als versiering.

€100 – Sponsorpakket “Steeg”. Ontvang een klein (10x10cm) schaaltje van keramiek met daarop een huisje en “Delft” in klei gedrukt.

€250 – Sponsorpakket “Brug”. Ontvang een medium (20x20cm) schaaltje van keramiek met daarop een huisje en “Delft” in klei gedrukt. Krijg ook een vermelding in de ‘making of’ film op social media.

 

€500 – Zilver Sponsorpakket “Gracht”. De naam van uw bedrijf komt op de legenda/ Wall of Fame van sponsoren. U krijgt ook de vermelding in de film en een uitnodiging voor het openingsfeest.

€1000 – Gouden Sponsorpakket “Historisch Delft Gebouw”. De naam van uw bedrijf komt met grotere en mooiere letters op de legenda/Wall of Fame. Ernaast is er plaats voor een icoontje of uw logo. U krijgt ook de vermelding in de film en een uitnodiging voor het openingsfeest.

 

Help ons dit project te realiseren!

Dit gemeenschapsproject, is een initiatief van Nan Deardorff-McClain, mozaiek kunstenaar in samenwerking met Colja de Roo, keramiest!